search
Promo 'Agents of S.H.I.E.L.D.' aflevering met Maria Hill
Series / Trailer

Promo 'Agents of S.H.I.E.L.D.' aflevering met Maria Hill

Maria Hill werkt samen met Agent Coulson om S.H.I.E.L.D. te redden.



ABC en Marvel hebben een promo vrijgegeven voor de aankomende twintigste aflevering van Agents of S.H.I.E.L.D.. De aflevering draagt de titel Nothing Personal en daarin is een speciale rol weggelegd voor het personage Agent Maria Hill, dat gespeeld wordt door Cobie Smulders. Het personage was eerder te zien in de film The Avengers en in de recent verschenen film Captain America: The Winter Soldier.

De synopsis van Nothing Personal luidt als volgt. Precies op het moment dat niemand te vertrouwen lijkt, keert Agent Maria Hill terug om samen met Agent Coulson (Clark Gregg) S.H.I.E.L.D. van de vernietiging te redden.

Naast Gregg en Smulders spelen ook Ming-Na Wen (Agent Melinda May), Brett Dalton (Agent Grant Ward), Chloe Bennet (Skye), Iain De Caestecker (Agent Leo Fitz) en Elizabeth Henstridge (Agent Jemma Simmons) rollen in de aflevering. Verder zijn er gastrollen voor J. August Richards (Mike/Deathlok), Adrian Pasdar (Colonel Glenn Talbot), B.J. Britt (Agent Antoine Triplett) en Josh Breeding (parkeerwacht).

De aflevering is in de Verenigde Staten aankomende dinsdag te zien, in Nederland op 11 mei, om 21:25 op Veronica.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen