search
Drew Goddard vertrekt bij 'Daredevil'
Series / Nieuws

Drew Goddard vertrekt bij 'Daredevil'

En er is al een vervanger gevonden.

Het lijkt filmstudio Marvel even niet voor de wind te gaan. Nog geen dag nadat Edgar Wright heeft laten weten te vertrekken als regisseur van Ant-Man, is Drew Goddard vertrokken als showrunner van de serie Daredevil. Hij is overigens, in tegenstelling tot Wright, wel meteen vervangen, door Steven S. DeKnight.


DeKnight is de bedenker van de serie Spartacus, van het Amerikaanse network Starz. Hij is nu uitvoerend producent en showrunner van de Marvel / Netflix-serie. Goddard blijkt niet vertrokken te zijn om creatieve verschillen. De hoofdreden ligt in het feit dat hij getekend heeft als regisseur van de film Sinister Six, die zich in het Spider-Man universum van Sony afspeelt. Hij wil zich daar op kunnen concentreren.

Om die reden is hij dan ook nog altijd als uitvoerend producent aan het project verbonden. De serie is een samenwerking van Marvel en Netflix en zal dertien afleveringen tellen. Daarna volgen nog vier andere Marvel-series: Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage en The Defenders.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen