search
Twee foto's seizoen twee 'Hemlock Grove'
Series / Foto's

Twee foto's seizoen twee 'Hemlock Grove'

Famke Janssen schittert in deze Netflix-serie.

Netfli heeft twee nieuwe foto's vrijgegeven van het tweede seizoen van Eli Roths Emmy-genomineerde serie Hemlock Grove. In de serie, waarvan het tweede seizoen op vrijdag 11 juli met tien afleveringen in première gaat, spelen Famke Janssen, Bill Skarsgård, Landon Liboiron, Tiio Horn en nieuwkomer Madeline Brewer rollen. Hieronder zie je de twee afbeeldingen.






Hemlock Grove speelt zich af rond een klein dorpje in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Daar gebeuren bovennatuurlijke zaken. Centraal staat de onwaarschijnlijke vriendschap tussen de erfgenaam van de familie die het stadje oprichtte, Roman Godfrey (Skarsgård) en Peter Rumancek (Liboiron), een zigeuner die nieuw is in het dorp. Elk van hen draagt met zich een monsterlijk geheim.

Het tweede seizoen zet het verhaal voort: het stadje moet proberen om te gaan met de gruwelijke slachting die door een van zijn dodelijkste wezens aangericht werd. Roman en Peter krijgen nieuwe verantwoordelijkheden en moeten omgaan met de realiteit die volwassenheid met zich meebrengt. Romans relatie met zijn moeder (Janssen) is zo goed als voorbij, terwijl hij moeite heeft mijn zijn ongewilde Upir geboorterecht en de verdwijning van zijn zus, Shelley (Martin).

Peter gaat verder samenwonen met Destiny (Horn) en wordt gedwongen een baan te zoeken nu zijn moeder weggestuurd is. Ondertussen komt nieuwkomer Miranda Cates (Brewer) aan in Hemlock Grove, op zoek naar een nieuw leven. Haar aanwezigheid heeft een grote invloed op Peter en Norman. Tot slot is er nog Norman (Scott), die nog altijd moeite heeft met het verliezen van zijn familie en die om moet leren gaan met de moeilijke waarheden over zijn geliefden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen