search
'How to Train Your Dragon' serie komt naar Netflix
Series / Nieuws

'How to Train Your Dragon' serie komt naar Netflix

Een nieuwe kinderserie voor Netflix-abonnees.

Netflix gaat samen met DreamWorks verder werken aan de televisieserie in de How to Train Your Dragon-franchise. De serie werd al in 2012 begonnen en diende als brug tussen de twee films die er nu bestaan, maar bestond uit slechts twee seizoenen. Nu lijkt het erop dat de serie weer terugkeert om opnieuw als brug te dienen tussen twee films. De serie wordt beschikbaar gemaakt voor alle abonnees op Netflix, beginnend in de lente van 2015.


De serie moet volgens het statement van Netflix en DreamWorks een diepere blik bieden op de romance tussen Hiccup en Astrid en meer vertellen over de oorsprong van zijn drakenzwaard en vluchtpak. Jay Baruchel en America Ferrera, die de personages in de films inspreken, doen dat ook in de serie.

"De franchise is geweldig om mee te werken," vertelden Art Brown en Douglas Sloan, showrunners van de serie. "Het is zo'n rijk materiaal om mee te werken." En Cindy Holland, Netflix Vice President, Original Content: "We zijn blij de serie toe te voegen aan ons groeiende assortiment van series voor kinderen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen