search
Tweede seizoen 'Agents of S.H.I.E.L.D.' duisterder
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Agents of S.H.I.E.L.D.' duisterder

Clark Gregg heeft goede hoop dit seizoen.

In een interview met Collider ging Clark Gregg in op het tweede seizoen van Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.. Het blijkt dat we voor dit seizoen een stuk minder high-tech hoeven te verwachten. "We gaan terug naar de basis," begon Gregg zijn verhaal.


"We moeten S.H.I.E.L.D. helemaal van de grond af opbouwen, in een veel gevaarlijkere wereld, waarin onze groep vogelvrij is. Het voelt een beetje als de vroege Sean Connery James Bond, die niet bang is iemand neer te slaan."

Zodoende zal de toon dit seizoen veel duisterder zijn. "Het afgelopen jaar werkten zoveel zaken tegen ons. Een daarvan was het uitzendschema van ABC, waardoor we drie afleveringen te zien waren en daarna vier weken niet. Zo kregen we geen momentum en toen het verhaal consistent werd en het verhaal op een episodische manier verteld werd, toen begonnen de zaken goed te worden. En het mooie is, nu wordt het allemaal wat duisterder, zoals het volgens mij moet in een Marvel-serie. En we krijgen tien afleveringen van S.H.I.E.L.D. en dan acht van Agent Carter, gevolgd door nog twaalf voor S.H.I.E.L.D., dus dat wordt geweldig."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen