search
Verhaal 'The Walking Dead' voor nog 7 seizoenen gepland
Series / Nieuws

Verhaal 'The Walking Dead' voor nog 7 seizoenen gepland

De serie kan zomaar tot 2022 doorgaan volgens AMC.

Vorig jaar vertelde de CEO van AMC nog dat het televisiekanaal geen einde voor The Walking Dead voorzag. Het zou volgens het kanaal zomaar kunnen dat de serie nog tot 2022 draait en nog langer. Dat komt omdat personages op elk moment kunnen overlijden en vervangen kunnen worden. Op die manier kan het verhaal in principe altijd doorgaan.


Maar dan is het natuurlijk belangrijk een goed verhaal te hebben. Uitvoerend producent David Alpert vertelde tijdens een panel van de Producer's Guild of America, dat de schrijvers alle grote gebeurtenissen tot het twaalfde seizoen gepland hebben.

"Ik hou ervan om vanaf het bronmateriaal te werken," vertelde Alpert. "Specifiek omdat we een goed idee hebben van hoe het tiende seizoen eruit gaat zien. En we weten waar seizoen elf en twaalf… we hebben een richting en mijlpalen voor die seizoenen gepland, mochten we het geluk hebben daar ooit te belanden."

De meest recente aflevering van de serie speelde zich af rond het zestigste nummer, waar de comic nu 130 nummers telt. Er is dus nog genoeg materiaal om van te werken, en zolang de rating zo hoog blijven als ze op dit moment zijn, dan zou het inderdaad kunnen dat de serie het twaalfde seizoen en mogelijk nog verder haalt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen