search
'Better Call Saul' uitgesteld tot 2015
Series / Nieuws

'Better Call Saul' uitgesteld tot 2015

Maar de serie krijgt wel een tweede seizoen en er is een eerste foto.

We hebben goed en slecht nieuws voor fans van Breaking Bad. De spin-off serie Better Call Caul is flink uitgesteld. In plaats van in november, zal de serie pas in 2015 uitkomen. Het goede nieuws is dat er nu al een eerste foto van de serie is vrijgegeven én dat AMC de serie al een tweede seizoen wil geven.


De serie speelt zich af voor de gebeurtenissen in Breaking Bad en laat ons de avonturen van advocaat Saul Goodman (Bob Odenkirk) en Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) zien. Het eerste seizoen telt tien afleveringen en het geplande tweede seizoen zal er dertien krijgen.

Vince Gilligan is showrunner en bedenker van de serie. "De productie van 'Better Call Saul' is onderweg," vertelde AMC voorzitter Charlie Collier. "We konden niet trotser zijn op het werk dat we al verricht hebben. We zijn net zo benieuwd als de fans en kunnen vandaag bevestigen dat de serie in eerste instantie twee seizoenen krijgt en 23 afleveringen zal tellen."

En de reden achter de vertraging? "Als je een serie introduceert, en dan vooral een met het DNA van 'Breaking Bad', dan zijn er talloze factoren die meewegen bij het geven van een geweldige lancering. We hebben een sterke geschiedenis met Vince, Peter en Bob, de studio en zovelen die zich ermee bezig houden. We houden van het proces achter 'Saul' en delen allemaal de doelstelling er een waar televisie-evenement van te maken. Geen halve maatregelen dus."

Aanbevolen artikelen