search
Rosario Dawson tekent voor 'Daredevil'
Series / Nieuws

Rosario Dawson tekent voor 'Daredevil'

Ook de 'Sin City'-actrice treedt toe tot het Marvel universum.

Marvel en Netflix hebben aangekondigd dat Rosario Dawson (Sin City, Kids) is toegevoegd aan de cast van Daredevil. Ze speelt een toegewijde vrouw die zichzelf ten doel heeft gesteld hulp te bieden aan diegenen in Hell's Kitchen die daar behoefte aan hebben. Op een gegeven moment stuit ze op Matt Murdock/Daredevil (Charlie Cox) en hun doelen raken met elkaar verwikkeld.


In Daredevil volgen we Matt Murdock, een man die als kind blind werd en speciale krachten kreeg. Hij werkt nu overdag als een advocaat, en 's nachts is hij superheld Daredevil, die de criminaliteit bestrijdt in de New Yorkse wijk Hell's Kitchen.

Daredevil is een van de vier nieuwe shows van Marvel Entertainment die zal worden uitgezonden op Netflix. Naast Daredevil krijgen we ook Iron Fist, Luke Cage en Jessica Jones voorgeschoteld in de nabije toekomst. Deze vier series worden gevolgd door een mini-serie genaamd The Defenders, waarin deze vier helden samenkomen. De opnames van Daredevil gaan deze zomer van start.

Eerder werd al aangekondigd dat Vincent D'Onofrio de rol van Wilson Fisk gaat spelen. Daredevil, in eerste instantie dertien afleveringen, gaat in 2015 in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen