search
Avonturen beginnen op teaserposters 'Gotham'
Series / Posters

Avonturen beginnen op teaserposters 'Gotham'

Elke hoofdpersoon heeft een eigen poster gekregen.

Hieronder kun je maar liefst negen posters bekijken van de aankomende nieuwe serie Gotham. De eerste poster is een gewone teaser poster en de rest zijn personageposters. Die komen van Entertainment Weekly af, dat tegelijk ook personageomschrijvingen vrij heeft gegeven.




Bruce Wayne (David Mazouz): Weeskind met enorme rijkdom. Een twaalfjarige jongen die een nieuw levensdoel zoekt na getuige te zijn geweest van de moord op zijn ouders.



Edward Nygme / The Riddler (Cory Michael Smith): Een briljant forensisch wetenschapper die voor de politiemacht van Gotham werkt. Spreekt in cryptische bewoordingen.



Fish Mooney (Jada Pinkett Smith): Een nieuw personage voor deze wereld. Een gangster in de onderwereld, clubeigenaar en baas van Cobblepot.



Det. Harvey Bullock (Donal Logue): De cynische en pragmatische partner van James Gordon.



Ivy Pepper / Poison Ivy (Clare Foley): Nog weinig over haar personage bekend. Houdt van planten.



Det. James Gordon (Ben McKenzie): De idealistische nieuweling in de stad. Een goede agent die met een cynische partner moet samenwerken en het spel volgens de regels wil spelen in een stad zonder regels.



Oswald Cobblepot / The Penguin (Robin Lord Taylor): Een psychopathische gangster, die werkt voor misdaadbaas Fish Mooney. Zit vol met geheime ambities.



Selina Kyle / Catwoman (Camren Bicondova): Een gevaarlijk weeskind en meesterdief die haar weg wel weet te vinden in het doolhof dat Gotham heet.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen