search
'Community' is gered!
Series / Nieuws

'Community' is gered!

Dan toch zes seizoenen en een film?

Na een mislukte toer langs Netflix en Hulu, is comedyserie Community nu alsnog gered. Er komt een zesde seizoen, dat gemaakt wordt bij Yahoo Screen. Het zesde seizoen zal dertien afleveringen tellen en wordt geproduceerd door bedenker Dan Harmon. Ook Russ Krasnoff, Gary Foster en Chris McKenna zijn aangetrokken als uitvoerend producenten.


"Ik ben erg blij dat 'Community' terugkeert voor zijn voorbestemde zesde seizoen bij Yahoo," vertelde Harmon. "Ik kijk ernaar uit onze geliefde NBC sitcom naar een groter publiek te brengen, door de serie online te zetten. Ik wil onze nieuwe competitie domineren. Wees gerust, 'Big Bang Theory', maar kijk uit, 'Bang Bus!'".

En Joel McHale: "'De berichten over het cancellen zijn grotendeels overdreven', zei Mark Twain. De andere versie van dit citaat is al jaren overdreven. #SixSeasonsAndaMovie is echt. Dank je wel Sony en bedankt Yahoo. Bedankt Dan Harmon. En dank aan de beste fucking fans in de geschiedenis van de mensheid. Het is het internet. Nu kunnen we vloeken."

Het lijkt er dus op dat de beroemde Community-uitspraak six seasons and a movie bewerkelijkheid wordt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen