search
Seth Rogen deelt foto outline 'Preacher'
Series / Foto's

Seth Rogen deelt foto outline 'Preacher'

De serie lijkt nu echt van de grond te komen.



Afgelopen februari kondigden AMC en Sony Television officieel aan dat het schrijvers-/regisseurs-duo Seth Rogen en Evan Goldberg (This is the End de iconische stripreeks Preacher naar het kleine scherm zullen brengen. Na een tijdje niks vernomen te hebben, deelde Rogen gisteren plots een foto van een deel van de outline van de pilot via zijn Twitter-account. In het onderschrijft vermeldde hij 'Writing day'.

Fans van de reeks zal opvallen dat de opening voor de eerste aflevering de titel 'Intro Genesis' draagt. Genesis is de geest die het lichaam van hoofdpersonage Jesse Custer zal overnemen. Als je verder goed kijkt op het bord, dan lees je de volgende tekst: 'Daily Breakfast, Jessie w/'. Dit zou kunnen refereren aan de eerste scene uit het eerste nummer van de strip, waarin Custer en zijn vriendin Tulip voor het eerst te zien zijn. Het lijkt er tot nu toe dus op dat de serie Preacher trouw zal blijven aan het bronmateriaal.

Preacher werd bedacht door Garth Ennis en Steve Dillon en gaat over een Texaanse priester die wordt bezeten door Genesis, een bovennatuurlijke entiteit die een kruising is tussen een engel en een demon. De priester, die nu beschikt over grootse krachten gaat nu op door de Verenigde Staten samen met zijn oude vriendin en een zuipende Ierse vampier om God te vinden, die de hemel heeft verlaten, om hem te straffen voor zijn roekeloosheid.

Producent Sam Catlin (Breaking Bad) zal fungeren als showrunner van de serie. Hij produceert de serie samen met Rogen, Goldberg, Vivian Cannon, Ken Levin, Ori Marmur, Neal Moritz en Jason Netter

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen