search
Jonge Matt Murdock in eerste setbeelden 'Daredevil'
Series / Video/clip/featurette

Jonge Matt Murdock in eerste setbeelden 'Daredevil'

''I can't see!''



De opnames van Marvel Entertainment en Netflix-serie Daredevil zijn momenteel volop in gang en Latino Review heeft de eerste setbeelden weten te bemachtigen. De beelden zijn weliswaar niet erg spectaculair, maar ze laten wel een belangrijk moment uit het leven van de jonge Matt Murdock zien. Als je goed luistert, hoor je het acteurtje de woorden 'I can't see' roepen. Je kunt de beelden hierboven bekijken.

In Daredevil volgen we Matt Murdock, een man die als kind blind werd en speciale krachten kreeg. Hij werkt nu overdag als een advocaat, en 's nachts is hij superheld Daredevil, die de criminaliteit bestrijdt in de New Yorkse wijk Hell's Kitchen.

Daredevil is een van de vier nieuwe shows van Marvel Entertainment die zal worden uitgezonden op Netflix. Naast Daredevil, krijgen we ook Iron Fist, Luke Cage en Jessica Jones voorgeschoteld in de nabije toekomst. Deze vier series worden gevolgd door een mini-serie genaamd The Defenders, waarin deze vier helden samenkomen. De opnames van Daredevil gaan deze zomer van start. De serie zal ergens in 2015 worden uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen