'January Jones (Mad Men) is zelf behoorlijk maf'

January Jones gelooft in vliegende schotels

Actrice January Jones over 'Spinning Out', haar verjaardag en...aliens?

Door redactie, 14 januari 2020 om 17:29

Actrice January Jones was deze week te gast bij Jimmy Kimmel Live om alles te vertellen over haar nieuwe Netflix-serie, haar rustige verjaardag en...aliens.
"Meestal geef ik een feestje, en ik wilde dit jaar een feest doen met bingothema. Maar dat was te veel werk en dat doet me heel oud klinken," vertelt de actrice aan Jimmy. Jones sprak vervolgens over haar nieuwste acteerproject Spinning Out van Netflix, een show over wedstrijdschaatsen."Ik heb twee dochters die kunstschaatsers zijn. En ik ben als een schaatsende moeder, super competitief en ik wil dat ze de dromen waarmaken die mij niet gelukt zijn."

"Ze is ook erg mentaal onstabiel. Dit is een thema in mijn carrière," grapt Jones, over haar iconische Mad Men-personage, Betty Draper.

Jones en Kimmel wisselden ook vreemde UFO-waarnemingsverhalen uit. "Ben je dol op aliens en dat soort dingen?" Vroeg Kimmel. "Heel erg," antwoordde Jones, tot zijn verbazing.

January Jones vertelt uit dat ze als twintig-jarige in een veld in Iowa was toen ze een licht in de lucht zag die rare bewegingen maakte: "Het was absoluut een ruimteschip. Of een vallende ster, maar als ster klopte het niet. Absoluut een ruimteschip."


Nieuwsgierig naar haar nieuwe Netflix-serie? Bekijk hier alvast een trailer!


Bron: Just Jared

Lees meer over: January Jones, Jimmy Kimmel, Spinning Out, Netflix

Populair nieuws