Keert het legendarische 'Little Britain'-duo terug maar nu op Netflix?

Keert 'Little Britain' terug op Netflix?

BBC en Netflix proberen beiden het 'Little Britain'-duo aan zich te binden.

Tom van der Krieke, 27 maart 2020 om 11:11

David Walliams and Matt Lucas hebben naar verluidt meer dan drie miljoen euro aangeboden gekregen om Little Britain een nieuw leven in te blazen. Netflix ziet het komische duo maar al te graag verschijnen op het streamingplatform.
De BBC probeert ondertussen ook om een terugkeer van de komedieserie op een van hun zenders te faciliteren. Het lijkt er dus sterk op dat Little Britain terug zal keren. Het lijkt alleen nog de vraag waar de reboot te zien zal zijn.

Lees ook: Tv-serie op Dvd: Little Britain (de complete collectie)

BBC of Netflix?
Netflix biedt veel meer geld en lijkt daarmee de strijd om het komische duo te kunnen gaan winnen. Een bron die dichtbij de komieken staat laat echter weten dat het duo de BBC ook nog steeds als een goede optie ziet.

Aankomende week staan er telefoongesprekken met Netflix gepland voor Walliams en Lucas om te overleggen over een mogelijke reboot van Little Britain bij Netflix. Het is dus de vraag hoe Walliams en Lucas zelf tegenover deze overgang naar Netflix staan.

Speciale Brexit-aflevering
Eerder sprak Matt Lucas nog zijn twijfels uit over een mogelijke reboot. Afgelopen jaar was er echter al een kleine Little Britain-reünie met een speciale Brexit aflevering bij BBC Radio 4.

Uit de vele positieve reacties bleek dat mensen zeker nog zitten te wachten op meer materiaal van de twee komieken. Het zal in de komende tijd moeten blijken of Walliams en Lucas ook op een terugkeer zitten te wachten.


Bron: NME

Lees meer over: Little Britain, David Walliams, Matt Lucas, BBC, Netflix

Informatie over de serie: Little Britain

Populair nieuws