22-jarige Netflix-ster 'Hana Kimura' overleden

22-jarige Netflix-ster 'Hana Kimura' overleden

De jonge Japanse worstelaar en actrice zou zelfmoord hebben gepleegd, al is dat niet officieel bevestigd...

Geoffrey Ketels, 25 mei 2020 om 10:20

De 22-jarige, Japanse actrice Hana Kimura welke onder meer te zien was in de Netflix-serie Terrace House: Tokyo is overleden. De actrice werd recent het slachtoffer van talrijke pesterijen.
Het was het worstelteam van de Japanse actrice welke in een bekendmaking heeft laten weten dat de jonge Japanse overleden is. Officieel is er geen doodsoorzaak bekend. Echter doen reeds geruime tijd geruchten de ronde dat Hana het slachtoffer was geworden van ernstige, online pesterijen. Hana had bovendien zelf reeds regelmatig laten uitschijnen dat ze er allemaal genoeg van had. Op vrijdag zou ze nog een foto van zichzelf met haar kat hebben geplaatst met het onderschrift; "Vaarwel".

Online pesterijen
Verschillende bronnen waaronder ook Variety hebben gemeld dat de bovenstaande foto de laatste was in een reeks van onheilspellende berichten welke door de jonge Japanse actrice werd geplaatst. Zo schreef ze onder meer het volgende:

"Bijna 100 grove meningen, elke dag opnieuw. Ik kan niet blijven ontkennen dat ik me gekwetst voel. Ik ben dood". In een ander bericht stond het volgende te lezen; "Bedankt aan iedereen die me heeft gesteund. Ik vind het geweldig. Ik ben zwak, het spijt mij. Ik wil geen mens meer zijn".

Inmiddels hebben verschillende collega's van Hana op social media hun respect getoond voor de jonge overledene. Onder meer de Engelse worstelaar Jamie Hayter liet het volgende optekenen; Ik ben radeloos. Ik heb er geen idee van wat ik moet zeggen of voelen. Ik ben verdoofd. Ze was echt een fantastisch mens."

Ook een andere worstelaar, namelijk Joey Ryan liet in een bericht optekenen dat hij het overlijden van Hana sterk betreurd. Hij schreef onder meer dat hij zich niet kon voorstellen wat het met een jonge vrouw van 22 moet doen om elke dag opnieuw met al die online haat geconfronteerd te worden. Hij sloot zijn bericht dan ook af met de woorden; "Enkelen onder jullie zouden zich diep moeten schamen!".

Lees meer over: Netflix, serie, Hana Kimura

Populair nieuws