search
Deze 'The Walking Dead'-schurk moet een eigen serie krijgen?
Series / Nieuws

Deze 'The Walking Dead'-schurk moet een eigen serie krijgen?

Fans van The Walking Dead konden aangeven welke schurk hun favoriet is en wie een oorsprongsverhaal verdient.

Op de Reddit-account van The Walking Dead werd kortgeleden een poll georganiseerd. De vraag die voor lag, was over wie er precies een prequel gemaakt moest worden. Met een bijzonder interessant resultaat.

Wat fans van de AMC-serie betreft, zou de schurk Negan namelijk zijn eigen serie moeten krijgen. Daar zal acteur Jeffrey Dean Morgan blij mee zijn, want van hem weten we al langer dat hij graag een eigen serie zou willen krijgen.

Lees ook: 'The Walking Dead' gaat grote dingen wijzigen in seizoen 11

Negan-serie
In een zestiendelige comicreeks genaamd Here's Negan vertelden de makers het oorsprongsverhaal van Negan. Zo konden we leren waar hij vandaan komt en hoe hij zijn geliefde knuppel Lucille bemachtigde. Daarmee sloeg hij Glenn en Abraham dood, waarmee de toon meteen gezet was. Maar opmerkelijk genoeg is Negan ondertussen minder een schurk en meer een held.

Lees ook: Deze groep gaat 'The Walking Dead' heel erg veranderen

Negan was dus de favoriet in de poll die gehouden werd. Maar de nummer twee is ook interessant: de Governor. Nummer drie in de poll op Reddit bleek Abraham Ford te zijn. De vierde op de lijst is verder King Ezekiel, gevolgd door Princess en daarna door Whisperer Beta. Aangezien AMC kijkt naar de mogelijkheid om miniseries te maken in de franchise, zou dit zomaar werkelijkheid kunnen worden. We gaan het zien!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen