Welke series zijn deze week nieuw op Netflix?

Welke series zijn deze week nieuw op Netflix?

Netflix voegde weer meerdere nieuwe series en nieuwe afleveringen toe de afgelopen week.

Jim Pedd, 30 oktober 2020 om 19:55

Er verschenen weer heel wat nieuwe series op Netflix. In dit weekoverzicht beginnen we, zoals je van ons gewend bent, eerst met de nieuwe afleveringen van series, gevolgd door de complete seizoenen.
NIEUWE AFLEVERINGEN
Undercover S02E08: Bob is de overspanning nabij door alles wat hij gedaan heeft om Ferry en de Bergers te pakken te krijgen. Hij sjeest op en neer om al zijn misleidingen te verdoezelen.
La Valla S01E07: Een rouwende Luis doet er alles aan om een zwangere vrouw bij te staan, die ernstige beschuldigingen jegens de regering heeft. Alma ontmoet de president.

NIEUWE SEIZOENEN
Blood of Zeus: Heron, een gewone man die leeft in het oude Griekenland, ontdekt zijn ware erfgoed als de zoon van Zeus. Zijn doel: de wereld redden van een duivels leger.
Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt: Gewapend met gereedschap en technische kennis helpen monteur-aapje Chico Bon Bon en zijn Klusteam de mensen van de Blunderbrug om al hun problemen op te lossen.
Gigantosaurus: Vier prehistorische vriendjes beleven tal van avonturen en proberen een mysterie over een groot, woest wezen te ontrafelen. Gebaseerd op het boek van Johnny Duddle.
Suburra seizoen 3: In deze nieuwe serie wordt een badplaats in de buurt van Rome een gokparadijs en het strijdtoneel voor een machtige familie, de maffia en corrupte politici.
Somebody Feed Phil seizoen 4: Phil Rosenthal, de maker van Everybody Loves Raymond, reist de wereld rond en leert de lokale keuken en cultuur van bijvoorbeeld Bangkok, Lissabon en Mexico-Stad kennen.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws