search
Nieuwe seizoen 'Riverdale' staat binnenkort op Netflix!
Series / Nieuws

Nieuwe seizoen 'Riverdale' staat binnenkort op Netflix!

Fans hebben er even op moeten wachten, maar het vijfde seizoen komt er aan...

Het Coronavirus heeft er voor gezorgd dat we wat langer moeten wachten op de terugkeer van onze favoriete The CW series. Eerder stond hier op Serietotaal reeds te lezen wanneer bijvoorbeeld The Flash terug zal keren. Nu is het ook de beurt aan die andere populaire serie, namelijk Riverdale.

Het vijfde seizoen van Riverdale zal in de Verenigde Staten verschijnen op woensdag 20 januari. Als alles volgens plan kan verlopen zou dit betekenen dat de eerste aflevering op donderdag 21 januari zal verschijnen op streamingdienst Netflix. Dit betekent dat Riverdale een maand eerder terug zal keren dan bijvoorbeeld The Flash. Deze staat gepland voor een lancering op Netflix op 25 februari 2021.

Lees ook: 'Riverdale'-vrouwen vanaf nu te volgen op TikTok!

Connectie met fans
Het uitstellen van het vijfde seizoen heeft er voor gezorgd dat de cast op allerhande manieren contact heeft proberen te houden met hun fans. Zo werd er een TikTok-account opgericht door de 'Riverdale'-vrouwen en werden er af en toe leuke filmpjes gepost op Instagram.

KJ Apa plaatste onder meer een filmpje op Instagram die duidelijk maakte hoe de kusscène met Camila Mendes werd opgenomen en vooral welke voorzorgsmaatregelen men nu dient te nemen tegen het Coronavirus.

Hoe dan ook, voor de fans is het dus nog een kleine 3 maanden wachten vooraleer het vijfde seizoen op Netflix te zien zal zijn.

Lees ook: Zo blikt 'Riverdale' haar kusscènes in tijdens Coronatijden
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen