Nieuw op Netflix: Lekker bakken in 'Sugar Rush Christmas' seizoen 2

Nieuw op Netflix: 'Sugar Rush Christmas' seizoen 2

Vier bakkers binden terug de strijd met elkaar aan in het tweede seizoen van de heerlijke serie 'Sugar Rush Christmas'...

Geoffrey Ketels, 27 november 2020 om 10:43

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor het maken van de lekkerste Kerstdesserts? Dan is het bekijken van het tweede seizoen van Sugar Rush Christmas op Netflix ongetwijfeld iets voor jou!
Je weet dat Kerstmis dichterbij komt wanneer op Netflix het nieuwe seizoen van Sugar Rush Christmas verschijnt. In dit tweede seizoen gaan vier bakkers terug de strijd met elkaar aan om de beste en de lekkerste desserts te maken... uiteraard geheel in de stijl van Kerstmis. Na elke uitdaging valt er één van de vier groepen af. De winnaar van de uitdagingen krijgt een bedrag van zomaar even 10.000 dollar.

Kerstsfeer
Sugar Rush Christmas wordt niet alleen in de Verenigde Staten, maar ook daarbuiten naarstig bekeken. Ondanks het feit dat de kijkcijfers niet slecht zijn krijgt de reeks op bijvoorbeeld IMDB toch slechts een score van 6,8/10.

Hoe dan ook, ben jij iemand die er ook van houdt om regelmatig iets lekkers te bakken en wil je dat ook graag doen voor de feestdagen? Dan kan deze serie jou heel wat leuke inspiratie opleveren!

Het tweede seizoen van Sugar Rush Christmas is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf vrijdag 27 november 2020.


Lees meer over: Sugar Rush Christmas, serie, series, Netflix

Populair nieuws