Maker van populaire 'Entourage'-serie komt met voetbalserie 'Day 1's'

'Entourage'-maker komt met voetbalserie 'Day 1's'

Fans van voetbal opgelet, want er is een bijzondere nieuwe serie over deze populaire sport in de maak...

Geoffrey Ketels, 4 december 2020 om 11:43

Goed nieuws voor voetbalfans. Er zijn de laatste tijd reeds menig aantal nieuwe series over voetbal verschenen en het lijkt er naar uit te zien dat er nog meer moois op komst is.
Niemand minder dan de Franse oud-voetballer Thierry Henry en Entourage-maker Doug Ellin hebben besloten om de handen in elkaar te slaan met Mad About You-schrijver Chris Case om een nieuwe tiendelige dramaserie te maken over voetbal. De serie gaat volgens Deadline de naam Day 1's krijgen.

Montreal Impact
Dat Thierry Henry zijn medewerking verleent aan de productie is opvallend. Op dit ogenblik is hij namelijk werkzaam als trainer voor de Canadese voetbalploeg Montreal Impact. Hij zou niet alleen betrokken zijn bij de financiering van het project, maar hij zou ook zelf een kleine rol hebben gekregen.

Day 1's vertelt het verhaal van een jonge voetballer genaamd Dezmond King. Niet alleen hij, maar ook zijn teamgenoten worden gevolgd terwijl ze allen kunnen rekenen op een toenemende bekendheid.

De opnames voor de serie zouden normaal moeten beginnen in 2021. Hoe de cast er precies uit zal gaan zien is momenteel nog niet bekend.

Lees meer over: Day 1s, serie, series, Entourage, Mad About You, Doug Ellin, Thierry Henry, Chris Case

Populair nieuws