Netflix voegde veel topseries toe afgelopen week

Netflix voegde veel topseries toe afgelopen week

Netflix kwam met behoorlijk wat nieuw materiaal de afgelopen week en dat zetten we hier op een rij.

Jim Pedd, 4 december 2020 om 15:07

Vandaag hebben we weer een flinke lijst met nieuw materiaal dat door Netflix online is gezet de afgelopen dagen. We bijten meteen het spits af en draaien er dus niet omheen!
My Hero Academia: Nadat hij een pestkop redt van een Villain, krijgt een gewone student een superkracht waardoor hij wordt toegelaten op een trainingsacademie voor helden.

The Holiday Movies that Made Us: ntdek de ware verhalen achter deze iconische kerstkaskrakers door middel van interviews met insiders en kijkjes achter de schermen.

The Walking Dead (10 seizoenen): In deze zombieserie vechten de laatste overgebleven mensen tegen hordes ondoden en tegen andere overlevenden.

Alien Worlds (1 seizoen): Deze serie past de levenswetten van de aarde toe op de rest van de melkweg en combineert wetenschappelijke feiten en fictie om leven op andere planeten voor te stellen.

Tokyo Ghoul (3 seizoenen): Tokyo heeft last van geesten die lijken op mensen, maar eigenlijk menseneters zijn. Ken kaneki is half-geest, half-mens en zit gevangen tussen twee werelden.

Do Do Sol Sol La Sol (1 seizoen): Een rijke pianiste raakt alles kwijt, maar wordt door glinsterende sterretjes naar een klein dorpje geleid, waar ze hoop, liefde en een thuis vindt.

Private Lives (1 seizoen): In een wereld waarin gegevens niet langer privé zijn, ontdekken oplichters een duister spionage complot onder leiding van de overheid en een winst belust bedrijf.

Star Trek: Discovery (S03E08): De zoektocht naar de oorsprong van de Burn gaat door en raakt in een stroomversnelling.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws