search
De nieuwe 'Batman'-serie voor HBO Max gaat er gewoon komen ondanks tegenslagen
Series / Nieuws

De nieuwe 'Batman'-serie voor HBO Max gaat er gewoon komen ondanks tegenslagen

De Batman-serie van Matt Reeves gaat er gewoon komen en heeft een nieuwe maker.

Na het vertrek van Terence Winter bij de The Batman spin-off serie die voor HBO Max ontwikkeld wordt, lijkt het erop dat er al een opvolger gevonden is.

Het was een best pijnlijke tegenslag voor fans van de franchise. Terence Winter staat bekend voor onder meer de serie Boardwalk Empire, maar besloot op te stappen wegens creatieve verschillen. Nu is er een vervanger gevonden.

Vervanger Terence Winter
Deadline meldt dat Joe Barton de serie nu gaat maken. Hij heeft een prima cv en werkte onder meer aan Netflix-serie Giri/Haji, maar ook aan de serie Troy: Fall of A City en Humans van AMC.

De serie van HBO Max dient als een prequel op de film van regisseur Matt Reeves. Deze speelt zich af tijdens 'year one' van de Dark Knight als beschermheer van de stad Gotham. We zien dus hoe er een "gemaskerde burgerwacht opstaat, die de stad langzaam op z'n kop begint te zetten."

Centraal in de serie staat onder meer de corruptie in de stad Gotham, die uiterst diep moet gaan in de serie. We zien het verhaal zich ontvouwen vanuit het perspectief van een nog niet bekende corrupte politieagent.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen