Nieuw op Netflix: Eén van de best bekeken tiener dramaseries 'Dawson's Creek'

Nu op Netflix: Alle seizoenen van 'Dawson's Creek'

Alle seizoenen zijn vanaf vrijdag 15 januari te bingen op Netflix.

Geoffrey Ketels, 14 januari 2021 om 12:51

De tiener dramaserie Dawson's Creek is helemaal terug van weggeweest. Alle seizoenen van deze serie zijn te bekijken op Netflix vanaf vrijdag 15 januari 2021!
De serie Dawson's Creek werd voor het eerst uitgezonden in het jaar 1998. De serie hield stand tot in het jaar 2003. Toen werd beslist dat het zesde seizoen van de reeks ook het laatste zou worden. Deze romantische dramaserie speelt zich af in het kustplaatsje Capeside. In deze plaats volgen we in het bijzonder het leven van vier tieners genaamd Dawson, Joey, Pacey en Jen.

Dat alle seizoenen vanaf komende vrijdag te bekijken zijn op Netflix is een klein beetje opvallend te noemen. Alle delen zijn namelijk ook te bekijken op de streamingdienst van Amazon, namelijk Amazon Prime Video.

Nostalgie
Voor heel wat Netflix-abonnees geldt in ieder geval dat ze stevig uitkijken naar het verschijnen van alle seizoenen van het ooit zo populaire tienerdrama. Er zal volgens ons in ieder geval behoorlijk wat gebingewatched worden de komende tijd.

Heb jij nog nooit iets van de serie Dawson's Creek gezien? Dan kan de onderstaande trailer je alvast een idee geven van hetgeen wat je van deze reeks mag verwachten.


Lees ook: Deze heerlijk nostalgische serie komt binnenkort op Netflix

Lees meer over: Dawsons Creek, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: Dawson's Creek

Populair nieuws