Liam Neeson wil terugkeren in 'Star Wars'-serie rond Obi-Wan Kenobi

Liam Neeson wil wel terugkeren in Star Wars-serie

De acteur speelde de rol van Qui-Gon Jinn in Star Wars: The Phantom Menace.

Jim Pedd, 14 januari 2021 om 12:52

Liam Neeson blijft zeer geliefd bij fans van Star Wars. De acteur was slechts eenmaal te zien, als Jedi-meester Qui-Gon Jinn in Star Wars: The Phantom Menace. Toch ziet hij een terugkeer wel zitten.
Liam Neeson sprak recent met de site Collider. Daar werd hem gevraagd of hij zich er bewust van is hoe graag Star Wars-fans willen dat hij terugkeert in de franchise. De acteur had er een wel interessant antwoord op: "Ik zal eerlijk tegen jullie zijn; ik heb er helemaal niets van gehoord."

Maar het kan
Daarna legde Collider uit dat er nog altijd veel fans zijn van de rol van Liam Neeson in de franchise. En dat hij misschien wel zou kunnen terugkeren als Qui-Gon in de aankomende serie Obi-Wan Kenobi.

Daarin volgen we namelijk het personage van Ewan McGregor, waar Liam Neeson naast te zien was in The Phantom Menace. Nu is duidelijk dat Neeson het wel ziet zitten om hier voor te tekenen.

"Zeker, ik zou het doen hoor," aldus de acteur. En nu maar hopen dat Lucasfilm het mogelijk maakt en het zou ook gewoon kunnen. Qui-Gon bleek de eerste Force Ghost in lange tijd.

Lees ook: 'Star Wars'-serie Obi-Wan Kenobi komt met iconische schurken

Lees ook: Hayden Christensen over zijn terugkeer als Anakin Skywalker

Bron: Collider

Lees meer over: Star Wars, Obi Wan Kenobi, Ewan McGregor, Liam Neeson

Populair nieuws