search
Nieuw seizoen van je favoriete seriemoordenaar 'Dexter' vindt meerdere nieuwe castleden
Series / Nieuws

Nieuw seizoen van je favoriete seriemoordenaar 'Dexter' vindt meerdere nieuwe castleden

Het negende seizoen krijgt tien afleveringen en vindt weer nieuwe castleden.

Showtime is hard op zoek naar castleden voor Dexter, dat een negende seizoen krijgt om het verhaal van seriemoordenaar Dexter Morgan alsnog bevredigend af te ronden.

Afgelopen oktober leerden we dat de serie een revival van tien afleveringen zou krijgen. Michael C. Hall kruipt voor het eerst sinds 2013 weer in de huid van het personage. En nu zijn er weer nieuwe castleden gevonden.

Nieuwe castleden en details
Vandaag is bekend gemaakt dat Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah en Jack Alcott gecast zijn in het negende seizoen. Het is ook al duidelijk wie zij zullen spelen.

Jones is te zien als Angela Bishop, de eerste Native American politiechef van haar stad; Sequoyah speelt haar dochter Audrey. Miller is verder Logan, een sergeant van het Iron Lake Police Department en de worstelcoach van de lokale middelbare school. Verder is Alcott niemand minder dan Randall, met wie Dexter een "betekenisvolle aanvaring" heeft.

Het nieuwe seizoen speelt zich in de staat New York af, dus niet in Los Angeles of Oregon waar de serie eindigde. De grote schurk is Clancy Brown.

Lees ook: Harde kritiek op 'Dexter'-finale is helemaal terecht

Lees ook: Kan 'Dexter' het met de fans weer goedmaken na het zeer teleurstellende laatste seizoen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen