search
Verrassing: Er zit een heel bekende schurk in de serie 'Batwoman'
Series / Nieuws

Verrassing: Er zit een heel bekende schurk in de serie 'Batwoman'

Binnenkort start het tweede seizoen van Batwoman op de zender The CW.

Het tweede seizoen van Batwoman gaat morgen van start op de zender The CW en daarin zien we niet alleen een nieuwe actrice als de titelheldin, maar ook een schurk die we recent nog zagen op het witte doek.

En die schurk is Black Mask en deze zal stap voor stap uitgroeien tot de voornaamste slechterik in de serie waarin actrice Javicia Leslie de rol overneemt van de na één seizoen opgestapte Ruby Rose.

Black Mask zagen we begin 2020 nog in de film Birds of Prey en daarin werd deze gespeeld door topacteur Ewan McGregor. In de serie is hij niet te zien, aangezien de rol wordt ingevuld door een andere acteur.

Seizoen 2 van Batwoman
In het tweede seizoen zien we hoe de False Face Society een nieuwe drugs verspreidt in Gotham, met de naam Snakebite. Op een zeker ogenblik zal Roman Sionis / Black Mask ontmaskerd worden als de leider van de False Face Society.

Ook zien we in de serie Zsasz, gespeeld door Alex Morf. Wie Black Mask speelt is nog niet bekend. Morgen begint het nieuwe seizoen met de aflevering "What Happened to Kate Kane?"

Lees ook: Slecht nieuws voor Arrowverse-fans: Dit jaar geen crossover

Lees ook: Ontmaskering op nieuwe poster voor aanstaande 'Batwoman'-serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen