Hoe breng je een legendarische serie als 'The Walking Dead' tot een goed einde?

Maakster over het einde van 'The Walking Dead'

Showrunner Angela Kang vertelt over het einde van 'The Walking Dead'.

Jim Pedd, 3 maart 2021 om 09:42

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hoe eindig je een serie als The Walking Dead? Showrunner Angela Kang heeft die moeilijke taak, nu we weten dat de elfde reeks de laatste zal zijn.
Dat seizoen telt straks maar liefst 24 afleveringen, 8 meer dan normaal. Maar dat moet ook wel, want met die grootse afleveringen komt de epische serie tot een einde.

Hoe doe je dat?
Tijdens een interview met NME vertelde Angela Kang waarom ze deze tijd nodig heeft en hoe ze kijkt naar het einde van de serie.

"We werken op dit moment actief aan seizoen 11. Dat wordt voor ons doen echt een lang seizoen. Normaal hebben we er 16 en nu doen we er maar liefst 24," begon ze. "Ik heb wel een gevoel van waar het zou kunnen eindigen. Maar we werken er allemaal aan."

"We zullen nieuwe gemeenschappen introduceren, waarvan sommigen vijanden en anderen bondgenoten zijn. Er komt een boel menselijk drama dat we hebben zitten opbouwen: we hebben Maggie teruggebracht en er zit een geweldig verhaal tussen Maggie en Negan aan te komen. Er is dus nog echt veel voor onze fans die al die tijd bij ons zijn gebleven om naar uit te kijken."

Lees ook: 'The Walking Dead' gaat richting grootse eindstrijd

Lees ook: Gloednieuw seizoen 'The Walking Dead' komt deze zomer

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws