Fans 'The Falcon and the Winter Soldier' zijn kwaad over de nieuwe aflevering

Fans 'The Falcon and the Winter Soldier' kwaad

Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier maakt toch best wat gedurfde keuzes.

Jim Pedd, 10 april 2021 om 18:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Wyatt Russell weet heel wat fans heel erg boos te maken. Niet omdat ze hem zo haten, maar vanwege zijn personage in Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier. Op Twitter kreeg hij weer heel wat haat naar zich toegeslingerd na de meest recente aflevering van de televisieserie.
De acteur is te zien als John Walker, de opvolger van Captain America. Maar hij houdt er nogal onorthodoxe methoden op na en ging afgelopen aflevering ook wel erg ver.

De nieuwe Cap
De nieuwe Cap sloeg in deze aflevering namelijk een schurk dood met het schild van Captain America. Maar wel een schurk die al op de grond lag en praktisch weerloos was. Een vrij gruwelijk moment, met heel wat bloed, zoals we dat eigenlijk niet gewend zijn van Marvel Studios.

Maar het gebeurde toch, tot verbazing van heel wat fans, die op Twitter hun ongenoegen en schrik over het moment uitten. Hieronder een selectie van de vele reacties:The Falcon and the Winter Soldier heeft nog twee afleveringen te gaan. Over minder dan veertien dagen weten we dus hoe het afloopt met de strijd tegen de Flag-Smashers en weten we hopelijk ook precies wie de Power Broker is.
Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, MCU, marvel studios, Disney Plus, Wyatt Russell, Captain America

Populair nieuws