'iCarly'-reboot is geen kinderserie meer en krijgt erotiek

'iCarly'-reboot krijgt erotiek

De serie iCarly krijgt seks, waar dat in de vorige reeks niet het geval was.

Jim Pedd, 15 juni 2021 om 13:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De langverwachte revival van iCarly gaat deze week van start op Paramount+. En fans zagen het al in de trailer: de serie is ineens een stuk volwassener.
Dat moet ook bijna wel, want de castleden zijn allemaal een stuk ouder. En in lijn daarmee zal dit nieuwe tijdperk van de serie niet alleen een nostalgie-aanpak hanteren, maar ook een ouder en vooral volwassener perspectief hanteren. Volgens acteur Jerry Trainor, die terugkeert als SPencer Shay, zitten er ook seksuele situaties in de serie.

Meer seks
"Het is min of meer een Andrew Dice Clay-concert," grapte Trainor tegen Page Six. "Nee, maar we gaan die grens wel opzoeken als je begrijpt wat ik bedoel. Het wordt niet super rauw, maar er zullen welzeker seksuele situaties in zitten. En weet je, ik zeg 'verdomme' in de trailer waar iedereen meteen van schrok. Maar je begrijpt wel dat we nu volwassen zijn."

Nathan Kress, die Freddie Benson speelt, herhaalde dat: "Dit is nu echt een volwassen serie, niet eentje die specifiek voor kinderen gemaakt is. En dat is voor ons juist zo opwindend. Om te zien waar deze personages uit een kinderserie zouden zijn en waar ze zich nu bevinden in hun levens, tien jaar later. Maar op een realistische, non-glossy manier."

In de reboot keert ook Miranda Cosgrove terug als Carly Shay. In de Verenigde Staten gaat de serie op 17 juni van start.


Bron: Page Six

Lees meer over: iCarly, Miranda Cosgrove, Jerry Trainor, Paramount Plus

Populair nieuws