Netflix maakt december een hele drukke seriemaand

Netflix voegt veel series nieuw toe in december

Check hier de complete lijst met nieuw materiaal dat naar Netflix komt.

Jim Pedd, 24 november 2021 om 14:28

Elke maand maakt Netflix bekend welke series nieuw toegevoegd worden. Ook deze maand zijn het er weer flink wat. We duiken erin!
VANAF 1 DECEMBER
Lost in Space (seizoen 3): Na een noodlanding op een buitenaardse planeet vecht de familie Robinson om tegen alle verwachtingen in te overleven en ontsnappen. Maar overal om hen heen dreigt gevaar.

VANAF 2 DECEMBER
Coyotes: Een hechte groep vrienden op zomerkamp vindt diamanten in het bos. Er volgt een wild avontuur dat hun vriendschap zwaar op de proef stelt en hun leven in gevaar brengt.

VANAF 3 DECEMBER
La Casa de Papel (Part 5 Vol. 2): De groep is al meer dan 100 uur in de Banco de España en de Professor loopt gevaar. Tot overmaat van ramp komt er een nieuwe vijand aan: het leger.

Coming Out Colton: Voormalig NFL-speler en 'Bachelor'-ster Colton Underwood begint aan een reis om zijn nieuwe leven als lid van de LGBTQ-gemeenschap te omarmen.

VANAF 8 DECEMBER
Titans (seizoen 3): Batmans ex-partner Dick Grayson is een eigen weg ingeslagen en komt enkele jonge helden met problemen tegen. Ze hebben hard een mentor nodig.

VANAF 9 DECEMBER
Bonus Family (seizoen 4): In deze Zweedse dramedy navigeert een nieuw stel met hun exen en kinderen langs de emotionele uitdagingen en ingewikkelde logistiek van het leven als samengesteld gezin.

VANAF 10 DECEMBER
Aranyak: Twee agenten, elkaars tegenpolen, onderzoeken een vreemde moord in een bergplaatsje. Ze krijgen te maken met politieke en persoonlijke agenda's en een beestachtige mythe.

Saturday Morning All Star Hits!: Deze behoorlijk oneerbiedige en wat verontrustende animatieserie voor volwassenen brengt een ode aan de bizarre tekenfilms van de zaterdagochtenden van de jaren 80 en 90.

How To Ruin Christmas: The Funeral: De vrijgevochten Tumi heeft een talent om overal een puinhoop van te maken. Lukt het haar de kerstreünie met haar familie door te komen zonder die compleet te verpesten?

Twentysomethings: Austin: Deze realityserie over volwassen worden speelt zich af in Austin, Texas, waar twintigers liefde en vriendschap beleven en een nieuw avontuur aangaan: het leven.

VANAF 11 DECEMBER
The Hungry and the Hairy: Rain en Ro Hong-chul maken met hun motor de roadtrip van hun dromen en ontspannen volop terwijl ze heerlijk eten en prachtige locaties in Korea ontdekken.

Inspector Koo: Een ex-agent gaat opnieuw aan het werk als verzekeringsrechercheur. Ze gaat op zoek naar aanwijzingen op plaatsen delict die in scène zijn gezet door een seriemoordenaar.

VANAF 14 DECEMBER
The Future Diary: In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal. Kan dit tot echte romantiek leiden?

VANAF 15 DECEMBER
Selling Tampa: De makelaars van Allure Realty, waar alleen vrouwen werken en dat eigendom van zwarten is, combineren werk met plezier en maken de dienst uit aan de luxe kade van Tampa.

Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe: Net wanneer Cayetana met hulp van haar nieuwe vriend Felipe over haar ex heen probeert te komen, verschijnt de prins opnieuw in haar leven.

VANAF 17 DECEMBER
The Witcher (seizoen 2): Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.

VANAF 20 DECEMBER
Elite Short Stories: Samuel Omar: Nu in remissie, brengt Ander zijn zomer door met het helpen van Alexis - zijn chemopartner.

VANAF 22 DECEMBER
Emily in Paris (seizoen 2): Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

VANAF 23 DECEMBER
Elite Short Stories: Patrick: Patrick's reis naar een hutje in de bussen tijdens de feestdagen leidt tot een onverwachte maar grote uitkomst.

VANAF 24 DECEMBER
The Silent Sea: Een wetenschapper gaat mee op missie naar een verlaten ruimtestation op de maan om mysterieuze specimens op te halen. Haar zus kwam daar door een ongeluk om het leven.

VANAF 25 DECEMBER
Single’s Inferno: Op een verlaten eiland zoeken flirtende singles naar de liefde, want alleen als stelletje kunnen ze het eiland verlaten voor een romantische date in het paradijs.

VANAF 29 DECEMBER
Anxious People: Een onhandige bankrover neemt onbedoeld mensen in gijzeling tijdens een open huis en verdwijnt ineens. De onthutste politie moet uit zien te vissen wat er is gebeurd.

Café con aroma de mujer: Een remake van de klassieke telenovella uit 1994. Het liefdesverhaal tussen Giovata en Sebastián.

VANAF 30 DECEMBER
Kiz: Een meisje zoekt wraak voor de dood van haar broer.

VANAF 31 DECEMBER
Queer Eye (seizoen 6): Leg de zakdoekjes maar klaar! Deze gloednieuwe 'Fab Five' komen met hippe tips, emotioneel geladen make-overs en oprechte ontboezemingen die allerlei gevoelens losmaken.

Stay Close: Een nieuw Harlan Coben-mysterie met de kenmerkende blend van intriges, drama en geheimen.

Cobra Kai (seizoen 4): Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de 'Karate Kid'-films.

Lees meer over: Netflix, december, nieuws

Populair nieuws