search
Naar welke 5 series kijken we het meeste uit in december!

Naar welke 5 series kijken we het meeste uit in december!

December wordt weer zo'n seriemaand waarin je vooral achter de buis gekluisterd gaat zitten.

Jim Pedd
Elke maand kijken we vooruit naar de meest opwindende series die we verwachten. Deze maand zetten we er weer vijf voor je op een rij. Laten we er maar meteen in duiken!

La Casa de Papel (seizoen 5, deel 2): Vanaf 3 december kan je het tweede deel van het laatste seizoen van La Casa de Papel bekijken op Netflix. De serie gaat dus in rap tempo richting het einde. Gelukkig komt er een spin-off die zich volledig richt op Berlin.

The Witcher (seizoen 2): 17 december komt het tweede seizoen in z'n geheel op Netflix. Dan zien we hoe het Ciri, Geralt en Yennefer verder vergaat op het steeds gewelddadigere Continent. Geralt neemt Ciri mee naar z'n jeugdthuis, Kaer Morhen, waar ze opgeleid wordt tot Witcher. Yennefer is intussen gevangen genomen door Nilfgaard.

The Expanse (seizoen 6): Vanaf 10 december gaat Prime Video verder met The Expanse. Holden en de crew van de Rocinante vechten samen met de vloot van Mars en de Aarde om de planeten te beschemren tegen Marco Inaros en de Free Navy. En voorbij de Ringen komt een nieuwe macht op.

The Book of Boba Fett (seizoen 1): Al geteased aan het einde van The Mandalorian seizoen 2 en nu dus op Disney+: Het begin van The Book of Boba Fett. Hij neemt de heerschappij over Tatooine over van misdaadfamilie The Hutt. Dat belooft wat! Vanaf 29 december wekelijks op Disney+.

Cobra Kai (seizoen 4): vanaf 31 december gaat deze serie verder. We zien hoe Daniel LaRusso en Johnny Lawrence noodgedwongen moeten samenwerken om hun nalatenschap te beschermen tegen de inmiddels kwaadaardige dojo Cobra Kai.

Aanbevolen artikelen