Dramatische high schoolserie knalt Netflix Top 10 in

Deze high schoolserie scoort erg goed op Netflix

De remake van een klassieke high schoolserie wordt door Netflix Nederland gulzig ontvangen.

Mitchell van Vuren, 30 september 2022 11:40

Met de remake van Heartbreak High lijkt Netflix weer een hit te pakken te hebben. Origineel werd de serie over al het drama op een Australische middelbare school uitgezonden vanaf 1994 en kwamen er zeven seizoenen uit. Ook de nieuwe variant uit 2022 belooft een sterke start te maken.
De originele serie verhaalt over de levens van de leerlingen en docenten van Hartley High, gelegen in een multiculturele wijk in Sydney. Oorspronkelijk was de serie uit 1994 een spin-off van de Australische film The Heartbreak Kid uit 1993.

Netflix maakte een remake van de populaire serie en zette die halverwege september online. In de serie speelt een volledig nieuwe cast, met nog enkele bekende gezichten uit de originele serie als knipoog naar het verleden. De personages uit de serie kregen een flinke update om aan te slaan in 2022, en lijkt daar nu in geslaagd te zijn!

In de Netflix Top 10
De serie schopte het deze week tot in de Netflix Top 10 van Nederland, waarvan het eerste seizoen nu op plek 9 staat. Ook in de internationale Top 10 is de serie te vinden, met meer dan 19 miljoen kijkuren op de teller.

Bekijk de serie snel bij Netflix, of bekijk de trailer hieronder!


Bron: Netflix

Lees meer over: heartbreak high, hartley high, australie, netflix, top 10

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws