search
Vijfde en laatste seizoen van dokters-serie 'New Amsterdam' is nu te streamen
Series / Nieuws

Vijfde en laatste seizoen van dokters-serie 'New Amsterdam' is nu te streamen

Het allerlaatste seizoen van de veelgeprezen serie zie je vanaf vanavond wekelijks op deze zender.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is zo ver: het vijfde - en daarmee allerlaatste - seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam kunnen we vanaf vanavond in Nederland kijken.

De mateloos populaire show gaat over Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold), die het oudste ziekenhuis van New York in leven probeert te houden. Dat terwijl in Amerika gezondheidszorg niet altijd vanzelfsprekend is en onverwachte gebeurtenissen elkaar in rap tempo afwisselen.

Vierde seizoen
Het vierde en vorige seizoen draaide voornamelijk om de pandemie en de nasleep daarvan. Waar deze nieuwe afleveringen precies over gaan weten we nog niet.

Wel weten we al dat in de eerste aflevering van deze laatste reeks zien is dat Bloom, Iggy en Reynolds zich achter Max scharen, terwijl hij de gevolgen van Helens vertrek onder ogen ziet.

In totaal krijgen we 'maar' dertien afleveringen voor seizoen vijf van New Amsterdam. Daarmee is het het kortste seizoen ooit. Naast Ryan Eggold keren ook ook Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims en Tyler Labine terug.

Videoland
Het vijfde seizoen komt uiteindelijk op Videoland. Wanneer is nog niet bekend. Tot die tijd wordt de serie vanaf dinsdag 29 november wekelijks om 21.30 uur uitgezonden op Net5.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen