search
Gedaanteverwisseling voor Orc-leider Adar in 'The Rings of Power' seizoen 2
Series / Nieuws

Gedaanteverwisseling voor Orc-leider Adar in 'The Rings of Power' seizoen 2

Orc-leider Adar zal in het tweede seizoen door een andere acteur worden gespeeld.

Zoals inmiddels bij de meesten wel bekend, moeten we nog even wachten op een nieuw seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power. Prime Video heeft onlangs wel nieuws naar buiten gebracht omtrent de cast van seizoen twee.

Nieuwe personages in Middle-earth
In het tweede seizoen zullen er een aantal castleden bijkomen in 'Middle-earth'. Nieuwe castleden zijn onder meer Gabriel Akuwudike, Yasen 'Zates' Atour, Ben Daniels, Amelia Kenworthy, Nia Towle en Nicholas Woodeson. Welke rollen deze acteurs gaan spelen wordt helaas voorlopig nog geheim gehouden.

Vervanging van 'King of the Southlands
Er wordt ook een populaire acteur vervangen. Het gaat hier om de rol van Orc-leider Adar die in seizoen 1 werd gespeeld door Joseph Mawle. Sam Hazeldine zal deze rol in seizoen 2 overnemen. In onderstaande tweet gaat Mawle in op de reden van zijn vertrek.



Acteerervaring Hazeldine
Sam Hazeldine heeft natuurlijk al de nodige acteurklussen op zijn naam staan, waaronder: Peaky Blinders, Slow Horses en de The Huntsman: Winter's War. Hij is momenteel te zien in de Netflix-series The Sandman en The Playlist.

Kijk hier seizoen 1 van Rings of Power op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen