search
Officiële trailer 'The Witcher: Blood Origin' vrijgegeven door Netflix
Series / Nieuws

Officiële trailer 'The Witcher: Blood Origin' vrijgegeven door Netflix

Na een aantal teasers komt Netflix nu met de officiële trailer van \'The Witcher\'-spin-off

Na twee seizoenen The Witcher met Henry Cavill komt eind deze maand de spin-off The Witcher: Blood Origin uit. Er zijn al wat teasers en overige informatie uitgebracht maar nu komt Netflix met de eerste officiële trailer.

In de trailer zien we het koninkrijk der elven op het toppunt van hun glorie voordat het overgenomen werd door monsters en mens. In eerdere beelden was al het drietal Scí­an, Éile en Fjall te zien, respectievelijk gespeeld door Michelle Yeoh, Sophia Brown en Laurence O'Fuarain. Ook in de nieuwe trailer staan zij weer in het middelpunt.

Dappere strijders
Tot zover weten we dat Éile en Fjall twee dappere krijgers zijn die vervreemd zijn geraakt van hun Clan en in de loop van de serie met elkaar een band vormen. Scí­an is een meester van het zwaard en de laatste van haar soort. Over de afleveringen wordt het drietal ook nog bijgestaan door vier andere strijders die door actrice Minnie Driver zullen worden aangekondigd.

The Witcher: Blood Origin is een zogenaamde prequelserie. Het speelt zich 1200 jaar af vóór de gebeurtenissen van The Witcher. Het is een verhaal dat verloren is geraakt in de tijd en waarbij het de creatie van de eerste prototype Witcher behandeld. Het is ook in deze tijd dat de wereld van monsters, mensen en elven door de 'Conjunction of Spheres' samensmelten tot één wereld.

Kijk hieronder naar de trailer. Op eerste kerstdag gaat The Witcher: Blood Origin in première op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen