search
Eerste officiële trailer Netflix-docu 'Harry & Meghan': een bom onder het Britse Koningshuis?
Series / Trailer

Eerste officiële trailer Netflix-docu 'Harry & Meghan': een bom onder het Britse Koningshuis?

Netflix is uiteraard nooit vies van een schandaaldocumentaire. Zorgt 'Harry & Meghan' zorgt voor chaos in koningshuis?

Netflix heeft de officiële trailer voor de docu-serie Harry & Meghan online gezet. De eerste beelden liegen er niet om.

Op de eerste beelden is te zien hoe Harry vertelt over verhalen die worden gelekt of bewust verzonnen door het paleis. Ook benoemt hij dat er vieze spelletjes worden gespeeld. Daarmee zorgt hij voor flinke paniek in het Britse koningshuis.

Eerste beelden
Harry & Meghan gaat over het hele verloop van de relatie van de hertog en hertogin van Sussex, schrijft Netflix in een statement. 'Van het begin van hun verkering tot de uitdagingen en controverses waardoor zij afstand namen van de koninklijke familie.'

De serie bevat interviews met familie en vrienden die nog niet eerder publiekelijk over het stel hadden gesproken. Ook historici en journalisten komen aan het woord.

De tekst loopt verder onder het Instagram-bericht

Bekijk op instagram

De documentaire Harry & Meghan wordt door Netflix in twee delen uitgebracht. De eerste drie afleveringen komen donderdag 8 december online. De andere drie volgen een week later.

Harry en Meghan tekenden in 2020 een contract bij Netflix voor meerdere projecten. Harry brengt begin volgend jaar ook zijn memoires uit, waarin hij meerdere onthullingen zou doen over het leven in het Britse koningshuis. Die beelden zorgen waarschijnlijk voor nog meer opschudding bij de koninklijke familie.

Nieuwsgierig naar de trailer van Harry & Meghan? De trailer bekijk je hieronder.

Aanbevolen artikelen