search
Forse kritiek laatste seizoen 'Game of Thrones' niet terecht?
Series / Nieuws

Forse kritiek laatste seizoen 'Game of Thrones' niet terecht?

Volgens acteur Nikolaj Coster-Waldau is alle kritiek niet helemaal eerlijk, zo laat hij weten.

Het achtste en laatste seizoen van HBO-serie Game of Thrones bleek behoorlijk controversieel. Het verhaal bewoog te snel voort, twist waren niet verdiend en eigenlijk was de boel ook te voorspelbaar. Maar volgens acteur Nikolaj Coster-Waldau is dat niet geheel terecht.

"Elk seizoen is intens geweest als het aankomt op de aandacht en discussies, maar bij dit seizoen was het buitengewoon intens. We hebben een WhatsApp-groep, met de acteurs erin, en ik zag dat mensen er heel erg van slag van raakten als er wat grof commentaar verscheen. Als je de fout maakt om alles te lezen, dan word je heel boos in zo'n appgroep," aldus de acteur.

Niet hun schuld
Het was niet helemaal terecht om te denken dat de schrijvers echt de schuld van alles moeten krijgen, vindt Coster-Waldau verder. "Als je denkt dat [D.B. Weiss en David Benioff] niet de meest gepassioneerde fans van de franchise zijn, dan heb je niet goed nagedacht. Ze zijn al tien jaar bezig met hoe ze de serie moeten eindigen," vertelde de acteur verder.

"En je weet dat ze de opmerkingen meekrijgen. Vergis je niet: iedereen, duizenden mensen, hebben hun best gedaan om de serie zo goed mogelijk te laten eindigen".
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen