Nieuw op Netflix: de ijzingwekkende horror-serie 'Marianne' seizoen 1

Nieuw op Netflix: horror-serie in 'Marianne'

Met 'Marianne' heeft Netflix wellicht weer een internationale topper te pakken...

Geoffrey Ketels, 12 september 2019 om 15:06

Liefhebbers van horrorseries kunnen hun borst al nat gaan maken. Morgen, vrijdag 13 september 2019 verschijnt op Netflix namelijk de langverwachte reeks Marianne. De trailer die eerder de wereld werd ingestuurd maakte reeds duidelijk dat de serie bloedstollend spannend belooft te worden!
Marianne vertelt het verhaal van een romanschrijfster die luistert naar de naam 'Emma'. Elk nacht opnieuw ervaart deze schrijfster een nachtmerrie waarin ze een heks ziet genaamd 'Marianne'. De schrijfster besluit de heks te gebruiken als personage voor haar boeken, maar dat blijkt geen goed idee. Al snel wordt immers duidelijk dat de gruwelijke verhalen die ze schrijft met de heks in de hoofdrol ook echt uitkomen.

Franse topper?
Met deze gloednieuwe horrorserie heeft Netflix naar alle waarschijnlijkheid weer een internationale topper van formaat te pakken. Netflix heeft eerder reeds aangegeven zich ook te willen focussen op series in andere talen. Dit bleek vaak een uitstekende keuze te zijn. Zo wist het reeds verschillende hits te scoren met niet alleen het Spaanse La Casa De Papel, maar ook het Duitse Dark. Wellicht dat nu ook de Franse serie Marianne aan dit rijtje met succesverhalen toegevoegd zal kunnen worden.

De reeks Marianne verschijnt morgen, vrijdag 13 september 2019 op Netflix en zal bestaan uit 8 afleveringen. Kan jij ook al niet wachten tot deze serie op het streamingplatform zal verschijnen? In dat geval krijg je nu alvast een (stevig) voorsmaakje door middel van de onderstaande trailer!


Lees meer over: Marianne, serie, Netflix

Populair nieuws