search
Paul Rudd levend begraven in een park voor Netflix serie 'Living with Yourself'
Series / Interview

Paul Rudd levend begraven in een park voor Netflix serie 'Living with Yourself'

"Je natuurlijke instinct weet dat dit niet goed is. Het was echt vreselijk!" Paul Rudd levend begraven in een onderbroek in een openbaar park voor zijn nieuwe serie 'Living with Yourself'

Paul Rudd is een kloon van Paul Rudd in zijn nieuwe Netflix-serie Living With Yourself. Wat eerlijk gezegd als plausibele reden klinkt waarom de werkelijke Rudd niet ouder lijkt te worden.

Rudd werd geïnterviewd door Jimmy Kimmel om zijn nieuwe Netflix-show te promoten, en natuurlijk om te praten over de onvermijdelijke volgende Ant-Man-film, en zijn rol in de nieuwe Ghostbusters. Hij kan alleen weinig vertellen over deze projecten zonder spoilers te geven!

Van Ant-Man kan Rudd niets verklappen over het lot van Robert Downey Jr. En over Ghostbusters kan Rudd alleen vertellen dat hij net klaar is met zijn opnames, maar niets over de plot, en of Dan Aykroyd en Bill Murray te zien zijn.

Lees ook: Paul Rudd Vs. Paul Rudd in Netflix-trailer 'Living With Yourself'

Over zijn nieuwe serie kan Rudd gelukkig iets meer vertellen. In de serie speelt hij twee rollen, en dat is soms best ingewikkeld omdat de heren wel subtiel verschillend zijn. Toen Rudd het script las, zag hij een gave scène over hoe een van de twee personages uit een graf kruipt. Hij had zich alleen niet gerealiseerd dat hijzelf voor die scène levend begraven moest worden!

"Dom genoeg had ik niet bedacht hoe we dit gingen filmen. Ik droeg alleen een luier, we waren in een openbaar park, en ik moest in een graf gaan liggen met alleen een buis aan de zijkant om door te ademen..als een snorkel."

Hij werd vervolgens echt begraven. "Het natuurlijke instinct in ons allemaal weet dat het slecht is," omschrijft Rudd de toenemende angst "Het was vreselijk!"

Living With Yourself gaat vrijdag in première op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen