search
Finale aflevering 'The Good Place' 90 minuten lang!
Series / Nieuws

Finale aflevering 'The Good Place' 90 minuten lang!

Laatste aflevering van 'The Good Place' wordt wel 90 minuten lang, inclusief een special met de volledige cast, gehost door Seth Meyers.

The Good Place loopt helaas ten einde met zijn vierde en laatste seizoen, dat momenteel wordt uitgezonden. Gelukkig krijgt de serie een waardig afscheid met een 90-minuten durende finale, inclusief een post-show special met de volledige cast, gehost door Seth Meyers.

De cast bestaat uit Ted Danson, Kristen Bell, William Jackson Harper, Jameela Jamil, Manny Jacinto en D'Arcy Carden. Seth Meyers is de presentator van de talkshow Late Night.

Lees ook: Jameela Jamil bij Jimmy Fallon: "Ik heb per ongeluk mijn billen laten zien aan Daniel Craig"

De serie telt in totaal iets meer dan 50 afleveringen, dit is beïnvloed door Breaking Bad, aldus producent Mike Schur. Breaking Bad had een korte looptijd met 62 afleveringen over 5 seizoenen. Schur wilde dat The Good Place dezelfde 'verhalende voortstuwing' zou hebben, waarbij de verwachtingen van de serie per seizoen hoger werden.

"Ik dacht eerst dat de show ging over wat het betekende om een "‹"‹goed persoon te zijn," vertelt Schur. "Ik denk dat dat objectief een beetje is verschoven, omdat we hebben ontdekt dat sommige zeer, zeer slimme mensen in de afgelopen 3000 jaar daarover heel veel verschillende meningen hebben gehad."

In het vierde en laatste seizoen van de show probeert 'Team Cockroach' aan De Rechter (Maya Rudolph) te bewijzen dat het puntensysteem om te beslissen wie toegang krijgt tot 'The Good Place' gebrekkig is.

Schur's conclusie? "Zolang je het probeert, ben je op de goede weg."

Lees ook: Nieuw op Netflix: Het slotseizoen van 'The Good Place'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen