search
Captain Pike is terug in 'Star Trek'!
Series / Video/clip/featurette

Captain Pike is terug in 'Star Trek'!

Gaaf, een nieuwe Short Trek met Captain Pike!

Een van de (twee) hoogtepunten van het tweede seizoen van Star Trek: Discovery was Christopher Pike. Waar we hem oorspronkelijk vooral kennen als admiraal, is hij in deze serie de kapitein van de Enterprise. Het personage, gespeeld door Anson Mount, bleek immens populair en krijgt mogelijk zelfs een eigen serie. Maar voordat het zover is, krijgen we een Short Trek te zien.

CBS All Access heeft een trailer vrijgegeven voor een Short Trek die om het personage zal draaien. In de trailer zien we Pike in de gevangenis van de Enterprise en lijkt hij naar de ondervraging rond de verdwijning van de Discovery gebracht te worden. Een verrassingsaanval laat hem echter onder kader Thira Sidhu in de gevangenis zitten en hij probeert hem over te halen hem vrij te laten.



Vorig jaar begon CBS met de Short Treks als een manier om het lange wachten op een nieuw seizoen van Discovery te verlichten. Fans kregen korte videos te zien rond de personages in de serie en die bleken uitiendelijk zelfs hints te bevatten voor het nieuwe seizoen. De Short Treks spelen zich af in een enkele setting en bevatten vaak een kort dialoog. Zo dus ook in deze Short Trek, lijkt het, waarin we Pike en Sidhu zien praten.

Lees ook: Is 'Star Trek' straks niet meer te zien op Netflix?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen