Er verdwijnen helaas weer een aantal topseries van Netflix

Netflix verwijdert deze maand weer heel wat series

Dringend tijd om enkele series uit te kijken dus!

Geoffrey Ketels, 3 december 2019 om 11:30

De maand december belooft voor Netflix een belangrijke maand te worden. Er verschijnen de komende weken dan ook heel wat veelbelovende films en series op de streamingdienst. Eén van deze langverwachte namen is natuurlijk The Witcher, maar er zullen ook heel wat series verdwijnen.
Elke maand opnieuw is het voor menig aantal Netflix-abonnees belangrijk om in het oog te houden welke series er binnenkort staan te verdwijnen. Alleen op deze manier kunnen ze series die ze nog niet volledig hebben gezien alsnog snel uitkijken. Ook voor de maand december is dat niet anders. Niet alleen zullen er deze maand verschillende films van de streamingdienst verdwijnen, ook enkele toch wel bekende series worden uit het aanbod gehaald.

Under the Dome
Op 14 december verdwijnt alvast de serie Merlin van Netflix. Op 16 december volgt ook de reeks Property Brothers terwijl op 19 december de animatieserie Sonic Boom uit het aanbod wordt gehaald. Op 20 december is het dan uiteindelijk ook de beurt aan American Odyssey. Andere titels die van Netflix verdwijnen deze maand zijn onder meer The Real Football Factories op 28 december, Miss Fisher’s Murder Mysteries op 30 december en Red vs. Blue op 31 december. Ook Weeds verdwijnt op de laatste dag van het jaar uit het aanbod van de streamingdienst.

Een andere opvallende titel die door Netflix wordt verwijderd aan het einde van het jaar is Under the Dome. Tussen de series die van de streamingdienst afgehaald zullen worden zitten ook enkele Nederlandse namen. Het gaat hierbij om de series Overspel en De Affaire.

Lees meer over: Netflix, serie, series

Populair nieuws