search
Tweede seizoen 'The Flash' draait om meerdere universa
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'The Flash' draait om meerdere universa

Aarde-Een en Aarde-Twee moeten een rol gaan spelen.

Het eerste seizoen van The CWs The Flash is eindelijk afgerond. Dat er een tweede seizoen zal komen verbaast waarschijnlijk niemand. Maar wat Grant Gustin vertelde in een interview met TV Guide is wel erg interessant om te horen. Er zullen meerdere tijdlijnen te zien zijn in toekomstige afleveringen en ook meerdere dimensies.


"Wat leuk aan deze serie is, is dat er meerdere tijdlijnen zijn, nu we vooruit gaan," vertelde Gustin. "Ik denk dat we in de nabije toekomst Aarde-Een en Aarde-Twee gaan laten zien. En er zijn meerdere dimensies te zien uiteindelijk."

In de DC Comics zijn Aarde-Een en Aarde-Twee deel van diverse parallelle universa. Daaruit volgen meerdere versies van personages en zelfs nieuwe versies van personages. Zo zijn sommige goeieriken ineens een slechterik en anderen juist omgedraaid. Medespeler Carlos Valdes vertelde wel vertrouwen te hebben in de schrijvers met dit soort ingewikkelde materie.

"Het begint een beetje op een Rubiks Kubus te lijken nu we verder gaan. Vooral omdat je consistent moet blijven tussen al deze tijdlijnen. Maar de schrijvers zijn er goed in om de boel bij elkaar te houden. Als ik iemand moet vertrouwen, zouden zij dat wel zijn."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen