search

Over SerieTotaal

SerieTotaal is een toonaangevend online magazine gewijd aan de wereld van televisieseries. Sinds onze oprichting op 20 december 2010, streven we ernaar onze lezers te voorzien van hoogwaardige artikelen, scherpe recensies, en het laatste nieuws over zowel actuele als klassieke series.

Als een uitgave van Stillpoint Media onderscheidt SerieTotaal zich door zijn dagelijkse nieuwsartikelen en toegewijde redactie. Ons team van schrijvers en serie-enthousiastelingen werkt onophoudelijk om de meest relevante en boeiende inhoud aan te bieden.

Bij SerieTotaal begrijpen we dat de wereld van series snel verandert en steeds diverser wordt. Daarom richten we ons niet alleen op mainstream series, maar ook op minder bekende pareltjes die aandacht verdienen. Ons doel is om een platform te zijn waar zowel nieuwe als doorgewinterde serie-fans terecht kunnen voor betrouwbare en interessante informatie.


Contactgegevens:

  • Adres: Boogschutterstraat 1-41, 7324 AG APELDOORN
  • Telefoon: 085-3036875
  • E-mail: Voor vragen of informatie over Serietotaal neem met ons contact op via dit formulier


Disclaimer

SerieTotaal is onafhankelijk en onze content wordt, tenzij anders aangegeven, niet betaald of gesponsord door filmdistributeurs of streamingdiensten