'Daredevil' krijgt ruwe sfeer

Daredevil krijgt ruwe sfeer

En moet doen denken aan het New York van de jaren zeventig.

Jim Pedd, 23-07-2014 08:00

Daredevil showrunner Steven S. DeKnight was aanwezig op de rode loper van de wereldpremière van Guardians of the Galaxy. Hij ging tijdens een gesprek op de loper kort in op wat we mogen verwachten van de Netflix-serie. Veel wilde hij niet vertellen, maar hij ging wel kort in op de toon van de serie.
"We gaan voor een erg ruw gevoel, iets dat doet denken aan het New York van de jaren zeventig," vertelde DeKnight. "We houden van het idee van schoonheid in een neergaande stad en Hell's Kitchen is een plaats die zowel gruwelijk als prachtig is. Dat is waarom Matt Murdock er zo van houdt en waarom hij de stad wil beschermen."

De serie van DeKnight is de eerste in een reeks van vijf Netflix/Marvel-series, waarvan de volgende drie Iron Fist, Luke Cage en Jessica Jones zijn. Uiteindelijk werken deze helden samen in The Defenders.

Daredevil moet in de loop van 2015 in première gaan. Hieronder kun je het video-interview met DeKnight bekijken.

Bron: Marvel

Lees meer over: marvel, netflix, daredevil, steven s deknight, interview, rode loper, guardians of the galaxy, new york, matt murdock, charlie cox, iron fist, luke cage, jessica jones, the defenders

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws