Harvey Dent en Hugo Strange in 'Gotham'

Harvey Dent en Hugo Strange in Gotham

De oorsprong van Arkham speelt een belangrijke rol.

Jim Pedd, 24 juli 2014 om 14:42

Laatst hadden we nieuwe beelden van FOX-serie Gotham en vandaag is er weer wat nieuws rond personages die erin te zien zullen zijn. Showrunner Bruno Heller vertelde in een interview met IGN dat ook Hugo Strange en Harvey Dent in de serie te zien moeten zijn.
Dat Strange in dit oorsprongsverhaal te zien is, houdt in dat ook Arkham Asylum een rol speelt, waar vele Batman-slechteriken gevangen zitten. ”Hugo Strange zal te zien zijn omdat we gaan kijken naar hoe Arkham gebouwd was en waarom Arkham gemaakt is op de manier waarop het gemaakt is,” vertelde Heller.

”Het is een vraagstuk van het eerste seizoen. Want in ons vertellen over het ontstaan van Arkham, en het hoe en waarom, vertellen we ook over de oorzaken van het misdaadklimaat van Gotham. De draaideur die Arkham is, vormt een prachtig narratief hulpmiddel, want nu hoef je personages niet perse te doden, maar kun je ze gewoon daarheen brengen en dan even wachten. We gaan dus in ieder geval uitleggen hoe het zo gekomen is en Hugo Strange is daar een belangrijk onderdeel van.”

Gotham gaat op maandag 22 september in première op FOX Amerika.


Bron: IGN

Lees meer over: gotham, bruno heller, fox, serie, oorsprongsverhaal, hugo strange, harvey dent

Informatie over de serie: Gotham

Populair nieuws