Nieuw op Netflix: een vrouwelijke stalker in 'The Stranger' seizoen 1

De gloednieuwe reeks doet volgens veel mensen stevig denken aan die andere hitserie 'You'...

Geoffrey Ketels, 29-01-2020 14:55

Morgen, donderdag 30 januari 2020 verschijnt op Netflix de thrillerserie The Stranger. Er wordt van deze nieuwe serie behoorlijk veel verwacht.
In de serie The Stranger maken we onder meer kennis met een mysterieuze vrouw die wordt gespeeld door actrice Hannah John-Kamen. Zij ontmoet op een zeker ogenblik Adam (Richard Armitage). Adam maakt een moeilijke periode mee in zijn leven. Hij verwachtte namelijk samen met zijn vrouw een kind, maar een miskraam besliste daar anders over. De vreemde dame spreekt Adam aan en zegt hem dat zijn vrouw helemaal nooit zwanger is geweest. Het is het begin van een spannend avontuur welke de kijker meermaals op het puntje van zijn (of haar) stoel zal doen belanden.

Gebaseerd op het gelijknamige boek
The Stranger is gebaseerd op het gelijknamige boek welke afkomstig is van de hand van thrillerschrijver Harlan Coben. Het is niet voor het eerst dat een boek van deze schrijver wordt verfilmd. Zo'n twee jaar geleden verscheen bijvoorbeeld ook al de serie Safe op Netflix. De reeks bleek een groot succes te zijn waardoor Netflix besloot om een overeenkomst af te sluiten met Coben. De verwachting is dan ook dat er in de komende jaren nog heel wat meer thrillerseries van zijn hand zullen verschijnen op de streamingdienst.

The Stranger staat vanaf morgen, donderdag 30 januari 2020 op Netflix. Wil je graag alvast een voorsmaakje krijgen? Dan is het altijd een goed idee om even de onderstaande trailer te bekijken.


Bron: Netflix.com

Lees meer over: The Stranger, Netflix, serie

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in