Minder bemoeienis George R.R. Martin met vijfde seizoen 'Game of Thrones'

Thrones schrijver werkt minder mee aan 5e seizoen

En Sansa wordt een heel ander personage in het vijfde seizoen.

Jim Pedd, 29 juli 2014 om 09:53

Tijdens een interview met Vulture onthulde Game of Thrones schrijver George R.R. Martin vrij groot nieuws met betrekking tot zijn bemoeienis met de hitserie van HBO. Er wordt al hard gewerkt aan het vijfde seizoen van de serie en tot nu toe schreef Martin voor elk seizoen het scenario van één aflevering. Ditmaal zal dat veranderen. Hij geeft er de voorkeur aan het zesde boek in de reeks, The Winds of Winter, af te maken.
”Ik moet het boek The Winds of Winter af maken,” vertelde Martin. ”Dus ik ga alle reizen maken die ik verplicht ben om te maken. Maar ik voeg geen nieuwe reisjes aan de lijst toe. Dus ik denk niet dat ik een set bezoek.” En een aflevering schrijven zal hij ook niet: ”Niet dit jaar, nee – nogmaals, ik moet het boek afmaken.”

Verder vertelde Sophie Turner, de actrice die het personage Sansa speelt, dat we in dit vijfde seizoen mogen verwachten dat haar personage veel anders is. ”Nu zit ze in een positie waarin Lord Baelish niet helemaal zeker weet wat Sansa van plan is,” vertelde Turner. ”Hij weet niet wat ze met hem van plan is, maar hij realiseert zich dat ze een geweldige manipulator is. Ze is niet langer een kwetsbaar meisje.”

”Ze heeft zich ook gerealiseerd dat ze hem kan manipuleren op andere manieren. Nu weet ze dat zij en haar moeder zijn zwakte waren. Dus ze gaat haar seksualiteit zoveel als nodig is gebruiken om hem te manipuleren.”


Bron: Vulture

Lees meer over: game of thrones, seizoen vijf, vijfde seizoen, seizoen 5, george rr martin, the winds of winter, sansa stark, sophie turner, hbo

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws