Goed nieuws voor fans van de misdaadserie 'The Blacklist'!

'The Blacklist' krijgt ook een achtste seizoen!

Goed nieuws voor fans van deze opvallende misdaadserie, die nu al toe is aan een achtste reeks!

Jim Pedd, 23 februari 2020 om 09:57

De serie The Blacklist keert terug voor een achtste seizoen. De serie zal waarschijnlijk daarna ook doorgaan; producent NBC heeft namelijk niets verteld over plannen om er hierna mee te stoppen.
“We feliciteren onze cast, producenten en crew, die elke week weer iets buitengewoons weten te leveren, met dit nieuws. We zijn blij het verhaal van Red en Liz ook in een achtste seizoen voort te mogen zetten,” laten NBC-bazen Lisa Katz en Tracey Pakosta weten in een statement. Het zevende seizoen is nog in volle gang en gaat op 20 maart verder met twee back-to-back afleveringen.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'The Blacklist' seizoen 6!

Criminelen gezocht
De serie draait om Raymond Reddington, een van de meest gezochte criminelen. Op een dag besluit hij zichzelf aan te geven bij de FBI, met de boodschap dat hij wil samenwerken om criminelen wereldwijd aan te pakken. Red wil daarvoor wel samenwerken met profiler Elizabeth en dat mag.

Lees ook: Eerste blik op oude vlam Red in 'The Blacklist' seizoen 7

In daaropvolgende seizoenen leerden we meer over de band tussen Red en Liz en kwamen we erachter dat er veel meer speelt. Nu is de serie dus in elk geval toe aan ook een achtste reeks.

Lees meer over: The Blacklist, James Spader

Informatie over de serie: The Blacklist

Populair nieuws