Nieuwe personages voor 'The Witcher' seizoen 2 onthuld

Nieuwe personages voor 'The Witcher' onthuld

Het tweede seizoen van The Witcher wordt snel ontwikkeld en nu zijn er heel wat namen onthuld voor nieuwe rollen.

Bram de Groot, 23 februari 2020 11:48

Afgelopen dagen hadden we heel wat nieuws over potentiele nieuwe acteurs voor het tweede seizoen van The Witcher. Zo zouden grote namen als Michael Keaton (Spider-Man: Homecoming) en Mads Mikkelsen (Hannibal) de rol van Vesemir hebben geweigerd.
Nu zijn er namen van zeven acteurs onthuld die officieel een aandeel krijgen in het nieuwe seizoen. Zo zal acteur Kristofer Hivju uit Game of Thrones de rol van Nivellen gaan spelen. Hij is uiteraard te zien naast Henry Cavills Geralt of Rivia, het voornaamste gezicht in The Witcher.

Lees ook: Netflix-hitserie 'The Witcher' blijft héél veel kijkers trekken

Zeven nieuwe acteurs!
Andere acteurs die net als Hivju nieuw zijn, luisteren naar de namen Yasen Atour als Coen, Agnes Bjorn als Vereena, Paul Bullion als Lambert, Thue Ersted Rasmussen als Eskel, Aisha Fabienne Ross als Lydia, Mecia Simson als Francesca.

Lees ook: Gerucht: topacteurs weigeren hoofdrollen in 'The Witcher' seizoen 2

"De reactie op seizoen één van The Witcher legde een hoge lat voor het toevoegen van nieuw talent aan het tweede seizoen. Sophie Holland en haar castingteam hebben opnieuw de allerbeste mensen gevonden om de personages te belichamen. In de handen van deze ervaren regisseurs zijn we verheugd om nieuwe verhalen tot leven te zien komen," aldus showrunner en uitvoerend producent Lauren S. Hissich.

Bron: HH

Lees meer over: The Witcher, Seizoen 2, Henry Cavill, Geralt, Freya Allan, Netflix, Kristofer Hivju, Game of Thrones

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws